Προβόπουλος: Περιορίστε τη φοροδιαφυγή - Οχι άλλα μέτρα - iefimerida.gr

Προβόπουλος: Περιορίστε τη φοροδιαφυγή - Οχι άλλα μέτρα

Προβόπουλος: Περιορίστε τη φοροδιαφυγή -Οχι άλλα μέτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μείωση της ανεργίας από το 2015 προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Τράπεζα της Ελλάδος στην ετήσια Εκθεσή της για τη Νομισματική Πολιτική, με την ανάκαμψη της οικονομίας να έρχεται από το 2014.

Παράλληλα στην έκθεση που θα καταθέσει σήμερα Τετάρτη στη Βουλή ο διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος προτείνεται η αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, ώστε να διευρυνθεί η φορολογική βάση, να περιοριστεί η φοροδιαφυγή και σύντομα να υπάρξουν περιθώρια για μείωση της φορολόγησης κατηγοριών φορολογουμένων που έχουν επιβαρυνθεί υπέρμετρα τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, τονίζει ότι πρέπει να αποφευχθούν πρόσθετα μέτρα.

Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, στην έκθεση εκτιμά ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο και η χώρα βρίσκεται σε καλό δρόμο για την οικοδόμηση ισχυρού και ανταγωνιστικού τραπεζικού συστήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ