Με την ΑΕΚ στη Γ' Εθνική θέλει να παίξει ο Μπρούνο Τσιρίλο - iefimerida.gr

Με την ΑΕΚ στη Γ' Εθνική θέλει να παίξει ο Μπρούνο Τσιρίλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιθυμία του να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ θέλει ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο 36χρονος αμυντικός που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Γαλλία βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του και με δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να γυρίσει στην «Ενωση».

«Είναι γνωστά τα αισθήματά μου για την ΑΕΚ», είπε στο gazzetta.gr και συνέχισε: « Αποτελεί μία ομάδα σταθμό στην καριέρα μου, έχω δεθεί με το κόσμο και σίγουρα για μένα θα είναι πάντα μία ξεχωριστή προοπτική και μία ιδιαίτερη περίπτωση για να παίζω σε αυτή την ομάδα. Για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο η κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται η ομάδα, απεναντίας αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για μένα να βοηθήσω στα δύσκολα το σωματείο και θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να μου δοθεί η δυνατότητα να παίξω ξανά στην ΑΕΚ. Εγώ βρίσκομαι ήδη στην Αθήνα, το γεγονός ότι η οικογένειά μου είναι ήδη εδώ αποτελεί ένας ακόμα σοβαρός λόγος να μείνω στην Αθήνα και να μεταγραφώ στην ΑΕΚ ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή ακόμα».

Το θέμα της επιστροφής ή όχι του Τσιρίλο στην ΑΕΚ εξαρτάται από τον Τραϊανό Δέλλα που θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Οι δύο άνδρες έχουν μιλήσει μια φορά και αναμένεται να τα ξαναπούν στο προσεχές μέλλον προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ