2.8 Hours Later:Asylum–Το απίστευτο παιχνίδι τρόμου που παίζεται από ζωντανούς ανθρώπους σε αληθινούς δρόμους [βίντεο] - iefimerida.gr

2.8 Hours Later:Asylum–Το απίστευτο παιχνίδι τρόμου που παίζεται από ζωντανούς ανθρώπους σε αληθινούς δρόμους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν είστε λάτρεις των ταινιών τρόμου, τότε θα θυμάστε το 28 Days Later («28 μέρες μετά»), την καλύτερη, πιο ρεαλιστική, μετα-αποκαλυψιακή ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχει γυριστεί ποτέ:

28 μέρες μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, ένας νεαρός ξυπνάει σε μια αποκλεισμένη από τον υπόλοιπο κόσμο Αγγλία, της οποίας οι πολίτες έχουν μολυνθεί από έναν ιό που μεταδίδεται με το αίμα και ο οποίος μετατρέπει τον άνθρωπο σε κτήνος με δολοφονικές διαθέσεις. Μαζί με δύο άλλους επιζώντες θα ξεκινήσει να ψάχνει για ένα ασφαλές μέρος.

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου των τελευταίων χρόνων. Εκτός από το ότι τα ζόμπι ορμάνε επάνω σου πιο "ζωντανά" από ποτέ, δείχνει πως το πραγματικό κτήνος είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, αλλά και ως που μπορεί να φτάσει για να επιβιώσει. Σκηνοθετημένη έτσι ώστε να φαίνεται παντού μια διαρκής ένταση, καθηλώνει όποιον την βλέπει, ενώ ενίοτε σε κάνει να πετάγεσαι από το κάθισμά σου.

Από το 2010 το σενάριο έχει γίνει παιχνίδι με αληθινούς παίκτες και με πεδίο δράσης τους δρόμους πόλεων σε όλο τον κόσμο: έχει παιχτεί από 20.000 ανθρώπους και θεωρείται το μεγαλύτερο παιχνίδι περιήγησης σε αστικά κέντρα, με πρώτα και καλύτερα εκείνα της Βρετανίας.

Πλέον, μία εταιρεία παιχνιδιών δίνει την ευκαιρία στους απανταχού ενδιαφερόμενους να βιώσουν τον απόλυτο τρόμο σε μία νέα βελτιωμένη εκδοχή του παιχνιδιού που ανεβάζει ακόμη περισσότερο την αδρεναλίνη: το 2.8 Hours Later: Asylum.

Για να λάβει κανείς μέρος στην αξέχαστη εμπειρία, πρέπει πρώτα να αγοράσει ένα εισιτήριο για τα επερχόμενα events που θα λάβουν χώρα σε διάφορες πόλεις της Αγγλίας: Nottingham, Birmingham, Glasgow, Manchester, Leeds, Liverpool και Cardiff.

Οι παίκτες θα ενημερωθούν λεπτομερώς σχετικά με την πολυπλοκότητα του παιχνιδιού και θα ρίχτούν στην «αρένα» της επιβίωσης, όπου θα κληθούν να δοκιμαστούν όχι μόνο σωματικά, αλλά και διανοητικά-συναισθηματικά, καθώς θα υποβληθούν σε εξαιρετικά στρεσογόνες καταστάσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ