Ρολάν Γκαρός: Ο διακαής πόθος του Νόβακ Τζόκοβιτς - Πρώτο ματς σήμερα - iefimerida.gr

Ρολάν Γκαρός: Ο διακαής πόθος του Νόβακ Τζόκοβιτς - Πρώτο ματς σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο μοναδικό Grand Slam που δεν έχει κατακτήσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το Ρολάν Γκαρός και αποτελεί κοινό μυστικό ότι αυτός είναι ο φετινός του στόχος. Σήμερα στη 1.30 μ.μ., στα κορτ του γαλλικού όπεν, ξεκινά η πορεία του προς τον ποθητό τίτλο, με αντίπαλο τον Νταβίντ Γκοφέν, Νο 58 στην παγκόσμια κατάταξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέλγος Νταβίντ Γκοφέν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του πέρυσι. Εφτασε μέχρι τους 16 του Ρολάν Γκαρός, όπου αποκλείστηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ.

Σήμερα ξεκινά την προσπάθειά του στο τουρνουά και ο Μάρκος Παγδατής, με δύσκολη αποστολή κόντρα στον φορμαρισμένο Μπενουά Περ (3.30 μ.μ.).

Στις γυναίκες, η Βικτόρια Αζαρένκα έχει επικίνδυνο έργο κόντρα στην Έλενα Βέσνινα στις 5.30μ.μ., σε αντίθεση με την Πέτρα Κβίτοβα, που αναμένεται να ξεπεράσει άνετα το εμπόδιο της Γαλλίδας Αραβάν Ρεζάι την ίδια περίπου ώρα. Η Γέλενα Γιάνκοβιτς παίζει με την Ντανιέλα Χαντούτσοβα (12μ.μ.), η Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα με την Λέσια Τσουρένκο (4μ.μ.), η Στέφανι Βέγκελε με τη Χέδερ Γουάτσον (5.30μ.μ.) και η Κλάρα Ζακοπάλοβα με την Κάια Κανέπι (3.30μ.μ.).

Ο πρώτος γύρος τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, ολοκληρώνεται σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ