Κανένας σεβασμός για τους ηττημένους προπονητές [εικόνα] - iefimerida.gr

Κανένας σεβασμός για τους ηττημένους προπονητές [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπενφίκα κατάφερε να χάσει και το Κύπελλο Πορτογαλίας, πάλι στο τέλος, πάλι με ανατροπή και τα νεύρα χτύπησαν κόκκινο. Μετά το τέλος του αγώνα ο Παραγουανός σταρ των «Αετών», Οσκαρ Καρντόσο έξαλλος από τη νέα ήττα της ομάδας του, την έπεσε στον προπονητή του Ζόρζε Ζεσους θεωρώντας υπεύθυνο για το αποτέλεσμα.

Ο Ζεσούς αντικατέστησε τον Καρντόσο όσο η Μπενφίκα προηγούνταν 1-0 δίχως να περιμένει πως θα δεχτεί δύο γκολ από την Γκιμαράες.

Στη Ρόμα, που επίσης, έχασε στον τελικό Κυπέλλου από τη Λάτσιο, η κόντρα δεν ήταν φυσική, αλλά διαδικτυακή. Ο Ντάνι Οσβάλντο δεν μπόρεσε να χωνέψει πως ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι τον άφησε στον πάγκο και τον χρησιμοποίησε μόλις 20'. «Είναι κλαψιάρης» είπε ο Ιταλός τεχνικός για να δεχτεί την... πληρωμένη απάντηση μέσω twitter. «Θα έκανες περισσότερο καλό εάν παραδεχόσουν πως είσαι ανίκανος... Πήγαινε να πανηγυρίσεις με εκείνους της Λάτσιο...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ