Διαφωνία εισαγγελέα - ανακρίτριας: Ανάμεσα σε ψυχιατρείο και φυλακές ο 17χρονος μητροκτόνος - iefimerida.gr

Διαφωνία εισαγγελέα - ανακρίτριας: Ανάμεσα σε ψυχιατρείο και φυλακές ο 17χρονος μητροκτόνος

Διαφωνία εισαγγελέα και ανακρίτριας για το 17χρονο μητροκτόνο του Αγρινίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαφωνία μεταξύ του εισαγγελέα και της ανακρίτριας για την προφυλάκιση του 17χρονου αγοριού, που την περασμένη εβδομάδα δολοφόνησε τη μητέρα του όταν εκείνη του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση γιατί το επόμενο πρωί έγραφε πανελλαδικές εξετάσεις.

Μετά την απολογία του 17χρονου προέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε εισαγγελέα και ανακρίτρια για το αν έπρεπε να προφυλακιστεί ή όχι ο νεαρός και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το δικαστικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας έκρινε πως πρέπει να προφυλακιστεί ο 17χρονος, ενώ η ανακρίτρια έκρινε ότι ο ανήλικος μαθητής χρήζει ιατρικής παρακολούθησης σε ειδικό ψυχιατρικό κατάστημα. Μέχρι λοιπόν να εκδοθεί η απόφαση, ο 17χρονος θα παραμείνει κρατούμενος στην αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας, στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία Αγρίνιο 17χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ