Νέα σύλληψη για τη δολοφονία του 25χρονου στρατιώτη στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Νέα σύλληψη για τη δολοφονία του 25χρονου στρατιώτη στο Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 50χρονου άνδρα που φέρεται να σχετίζεται με τη δολοφονία του 25χρονου στρατιώτη στο Λονδίνο προχώρησαν σήμερα οι βρετανικές αρχές. Ο ύποπτος, σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Σκότλαντ Γιαρντ, κατηγορείται για συνωμοσία με σκοπό διάπραξη δολοφονίας.

Παράλληλα, οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες σε ένα σπίτι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο έπειτα από ενδείξεις για την ύπαρξη στοιχειών του σχεδίου δολοφονίας του Λι Ρίγκμπι.

Αυτή ήταν η δέκατη σύλληψη για την συγκεκριμένη υπόθεση. Νωρίτερα η αστυνομία είχε αφήσει ελεύθερους (με εγγύηση) τρεις άλλους υπόπτους. Οι βασικοί κατηγορούμενοι ο Μάικλ Αντεμπολάτζο και ο Μάικλ Αντεμπογουέιλ παραμένουν εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, αλλά ως τώρα δεν έχει καταστεί δυνατή η ανάκρισή τους.

Η δολοφονία του Ρίγκμπι έχει δημιουργήσει αντιδράσεις κατά των μουσουλμάνων που ζουν στο Λονδίνο. Το πρωί περίπου 1000 υποστηρικτές της ακροδεξιάς οργάνωσης Σύνδεσμος Αγγλικής Άμυνας έκαναν πορεία στο κεντρικό Λονδίνο φωνάζοντας συνθήματα όπως «Μουσουλμάνοι δολοφόνοι φύγετε από τους δρόμους μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ