Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου «Μεταρρύθμιση στο Κράτος για μια καλύτερη Ευρώπη» - iefimerida.gr

Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου «Μεταρρύθμιση στο Κράτος για μια καλύτερη Ευρώπη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO) διοργανώνει συνέδριο (Humboldt-Kolleg) με θέμα «Μεταρρύθμιση στο Κράτος για μια καλύτερη Ευρώπη» κινητοποιώντας επιστημονικές και ερευνητικές δυνάμεις από την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, κατά το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 στα γραφεία του Οργανισμού στο Κολωνάκι (Αχαιού 16, Δεξαμενή) και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στο Σούνιο (64ο χμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου). Το συνέδριο υποστηρίζεται από τα ιδρύματα Alexander von Humboldt-Stiftung και Deutscher Akademischer Austausch Dienst.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα παρατεθεί δεξίωση την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013, στις 21.00, στο κτήριο "Κωστής Παλαμάς", Ακαδημίας 48 & Σίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ