Ο Μπέκαμ δώρισε από ένα τζηπ στις γιαγιάδες γιατί του κρατούσαν τα παιδιά του τόσα χρόνια - iefimerida.gr

Ο Μπέκαμ δώρισε από ένα τζηπ στις γιαγιάδες γιατί του κρατούσαν τα παιδιά του τόσα χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, fashion icon και ό,τι άλλο μπορεί να αποδώσει κανείς τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Βρετανός αποδείχθηκε και κάτι ακόμη: καλός γιος και γαμπρός. Κάτι που πιστοποιούν και τα δώρα που έκανε στη μητέρα, αλλά και την πεθερά του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που του έχουν παράσχει αφειδώς κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Αποχωρώντας από την ενεργό δράση, ο Μπέκαμ έχει περισσότερο χρόνο για να ασχοληθεί με την οικογένειά του. Ξεκίνησε λοιπόν αγοράζοντας στη μητέρα του Σάντρα και την πεθερά του, Τζάκι Άνταμς, από ένα τζιπ αξίας 30.000 λιρών. Με αυτή την έκπληξη θέλησε να τους πει ένα «ευχαριστώ» για το πολύχρονο μπέιμπι σίτινγκ που έκαναν στα τέσσερα παιδιά τους, όσο ο Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια, ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο για τις ανάγκες της καριέρας τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ