Αναστέλλονται αυτό το μήνα 100.000 συντάξεις - iefimerida.gr

Αναστέλλονται αυτό το μήνα 100.000 συντάξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστέλλεται η καταβολή 100.000 συντάξεων για αυτό το μήνα. Πρόκειται για τους δικαιούχους που δεν συμπλήρωσαν ή δεν διόρθωσαν τα λάθη που υπήρχαν στο ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ, έως την καταληκτική ημερομηνία (9/5).

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο αριθμός των συντάξεων με λάθος ή άκυρα ΑΜΚΑ και ΑΦΜ οριστικοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και αφορά ασφαλισμένους του ΙΚΑ, του Δημοσίου και άλλων ταμείων. Για να εισπράξουν τα χρήματα αυτό το μήνα οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι θα πρέπει να εμφανιστούν στα Ταμεία τους και παράλληλα βέβαια να διορθώσουν τα λάθη, διαφορετικά θα υποστούν την ίδια ταλαιπωρία και τον επόμενο μήνα.

Παράλληλα, έρχεται «ψαλίδι» σε 25.000 διπλοσυνταξιούχους και στο σύνολο των συντάξεων που λαμβάνουν, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά καθώς έως τώρα δεν είχε γίνει εφικτή η διασταύρωση των στοιχείων τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συντάξεις ειδήσεις δημόσιο ΙΚΑ ΑΦΜ ΑΜΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ