Κανονικά λειτουργεί το Μετρό - iefimerida.gr

Κανονικά λειτουργεί το Μετρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά θα κινηθεί τελικά το Μετρό σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, μετά την απόφαση των ηλεκτροδηγών για αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων. Στην 48ωρη απεργία συμμετέχουν τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς.

Δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο, λόγω της απεργίας του ΟΣΕ. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και την Τρίτη και την Τετάρτη. Εξαιρούνται οι ειδικές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τους αθλητές των Special Olympics. Στα τρόλεϊ οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα τρόλει δεν θα κινηθούν ούτε την Τρίτη, ούτε την Τετάρτη.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών συμμετέχει στην 48ωρη απεργία, με αποτέλεσμα να παραμείνουν ακινητοποιημένα τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς και ο Προαστιακός τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη, ενώ ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) και του τραμ και την Τρίτη και την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ