Το πορτραίτο της Αντζελίνα Τζολί μετά τη μαστεκτομή [εικόνα] - iefimerida.gr

Το πορτραίτο της Αντζελίνα Τζολί μετά τη μαστεκτομή [εικόνα]

Το πορτραίτο της Αντζελίνα Τζολί μετά τη μαστεκτομή [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σουηδός ζωγράφος Γιόχαν Αντερσον έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που δημιούργησε το πορτραίτο της Αντζελίνα Τζολί, όπως εκείνος το εμπνεύστηκε μετά τη μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε.

Το έργο θα πουληθεί σε δημοπρασία για καλό σκοπό, όπως αναφέρει η Daily Mail και τα έσοδα από τη δημοπρασία θα πάνε στο Falling Whistles, μια οργάνωση που μάχεται για την ειρήνη στο Κονγκό. Ο πίνακας αναμένεται να διατεθεί προς 22.000 δολάρια.

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος Αντερσον, ο οποίος είναι ο νεαρότερος σε ηλικία καλλιτέχνης έργα του οποίου θα φιλοξενηθούν στη βρετανική National Portrait Gallery, έγινε διάσημος όταν φιλοτέχνησε ένα μεταθανάτιο πορτραίτο της Έιμι Γουέινχαουζ.

Ο ίδιος τόνισε πως αφορμή για το πορτραίτο της Τζολί ήταν το γεγονός ότι και στη μητέρα του διαγνώστηκε επιθετική μορφή καρκίνου όταν ο ίδιος ήταν 15 ετών.

Το πορτραίτο της Αντζελίνα Τζολί μετά τη μαστεκτομή [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ