Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Μαΐου

Τα ζώδια της Δευτέρας 29 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας αναθέσουν και άλλες υποχρεώσεις γι΄ αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα. Στη δουλειά σας θα πρέπει να καταβάλλετε διπλές προσπάθειες για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν.

Ταύρος

Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνετε ανακατατάξεις στη ζωή σας θα πρέπει να περιμένετε για λίγο χρονικό διάστημα. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές. Οι προκλήσεις μπορεί να γίνουν τόσο απρόβλεπτες που θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά και οι αντοχές σας. Περιορίστε όσο μπορείτε την τάση σας για αγορές και σπατάλες που δεν είναι απαραίτητες.

Δίδυμοι

Κινηθείτε όμως με οδηγό τον ρεαλισμό και λαμβάνοντας υπόψιν τις γενικότερες συνθήκες. Επαγγελματικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους υφιστάμενους σας. Μην επιτρέψετε στους φόβους και τις ανασφάλειές σας να δηλητηριάσουν τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ρυθμοί, τα ωράρια και οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας κουράσουν, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Στα οικονομικά σας, θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες.

Καρκίνος

Αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές και προσεγγίστε τους άλλους χωρίς να είστε καχύποπτοι και απόλυτοι. Η ημέρα σου θα είναι αρκετά καλή. Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Όσοι έχετε κάποια προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο αυτή είναι μια καλή περίοδο για να γλυκάνετε και να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Στα οικονομικά τα έξοδα σας θα είναι περισσότερα από όσα είχατε υπολογίσει και θα αγχωθείτε πολύ.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βρεθείτε με φίλους, να ανανεώσετε την σχέση σας μαζί τους ή να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες, δάνεια ή κληροδοτήματα και αφορούν εσάς ή τον συντρoφό σας μπορούν να διευθετηθούν. Οι μετακινήσεις, τα ταξίδια αλλά και οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι πολύ χρήσιμες σε αυτήν την κατεύθυνση. Προσέξετε λίγο την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ορισμένες παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.

Παρθένος

Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκύψουν αιφνιδιασμοί ή δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστούν αναθεωρήσεις και αλλαγές. Η οικογένεια και γενικά άτομα του προσωπικού σας περιβάλλοντος φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Κάντε τον απολογισμό σας και ατενίστε με αισιοδοξία το μέλλον. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης στασιμότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Ζυγός

Η καθημερινότητα θα αρχίσει πλέον να σας απασχολεί έντονα από εδώ και στο εξής. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Οι υποχρεώσεις που θα αναλάβετε, θα σας αγχώσουν με αποτέλεσμα να εργάζεστε περισσότερες ώρες. Παράλληλα θα σας απασχολήσουν διάφορα οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις για να τα τακτοποιήσετε. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Σκορπιός

Πρέπει να μάθετε να είστε δυναμικοί και να οδηγείτε εσείς τις καταστάσεις εκεί που θέλετε, αλλιώς δεν θα πετύχετε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε από κοινού με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Στα οικονομικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας με δημόσιους φορείς. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε τις αιτίες που σας έχουν οδηγήσει σε απομάκρυνση με το ταίρι σας. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς.

Τοξότης

Ένα διάστημα προετοιμασίας θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την περίοδο για τον επαγγελματικό σας τομέα. Με τα οικονομικά σας θα πάρετε μια ανάσα γιατί τα πολλά έξοδα σταματούν και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε κάπως τα πράγματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Στα οικονομικά σας θα βγουν έκτακτα έξοδα και θα προβληματιστείτε για το πως θα τα καλύψετε. Φανείτε προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες.

Αιγόκερως

Θα εισπράξετε επιτυχία και αναγνώριση σε αρκετούς τομείς της ζωής και το ηθικό σας θα είναι ανεβασμένο και θα ξεκινήσετε να βάζετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας. Θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες που επικρατούν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να γίνεστε επιθετικοί απέναντι τους, κάθε φορά που πιέζεστε. Όσοι από εσάς, σας απασχολούν νομικές υποθέσεις είναι καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε με τυχόν εκκρεμότητες που έχετε, για να μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε. Παράλληλα, θέλοντας να αντιμετωπίσετε τις οικονομικές σας ανασφάλειες για το μέλλον, θα αρχίσετε να αποταμιεύετε το περίσσευμα σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιδράτε σπασμωδικά με αποτέλεσμα να κάνετε μοιραία λάθη.

Υδροχόος

Θα προγραμματίσετε μια κοντινή εκδρομή με τους δικούς σας ανθρώπους για να γιορτάσετε τις μέρες του Πάσχα. Με τις κινήσεις που θα κάνετε θα εντυπωσιάσετε τους πάντες στη δουλειά σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας, γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να αρκεστειτε στα δεδομένα που ήδη έχετε και να αποφύγετε νέες κινήσεις και ρίσκα. Συνεχίστε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ιχθείς

Αυτό θα σας οδηγήσει σε εντάσεις με το φιλικό σας κύκλο και θα πρέπει σύντομα να αλλάξετε την συμπεριφορά σας. Επιδιώξετε νέες γνωριμίες και διευρύνετε τον κύκλο σας. Θα πιεστείτε πολύ αυτή την περίοδο γιατί η δουλειά σας θα αυξηθεί και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ