Με Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις - iefimerida.gr

Με Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα θρανία και πάλι θα βρεθούν σήμερα οι μαθητές καθώς συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με δύο μαθήματα κατεύθυνσης, τα Αρχαία Ελληνικά, Θεωρητικής Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά, Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

Δύο ημέρες αργότερα την Τετάρτη οι μαθητές θα διαγωνιστούν σε τέσσερα ακόμη μαθήματα κατεύθυνσης. Συγκεκριμένα σε Λατινικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Χημεία Θετικής Κατεύθυνσης, Ηλεκτρολογία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Τέλος η αυλαία των Πανελλαδικών θα πέσει την Παρασκευή καθώς οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας -μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

Βέβαια όσοι μαθητές εξετάζονται σε ειδικά μαθήματα και ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και μέσα στον Ιούνιο, οπότε το καλοκαίρι θα πάρει λίγες ημέρες παράταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ