Άγρια επεισόδια στο Μονουμεντάλ από οπαδούς της Ρίβερ - iefimerida.gr

Άγρια επεισόδια στο Μονουμεντάλ από οπαδούς της Ρίβερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 110 χρόνια ιστορίας η Ρίβερ Πλέιτ αποχαιρετάει το ιδιαίτερα κλειστό κλαμπ των ομάδων στην Αργεντινή που δεν είχαν υποβιβαστεί ποτέ στην δεύτερη κατηγορία. Η ισοπαλία 1-1 με την Μπελγράνο σε συνδυασμό με την ήττα της στο πρώτο ματς, οδήγησε την ιστορική ομάδα των «μιγιονάριος» στην δεύτερη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία τους. [VIDEOS]

«Σκοτώστε τους ή πεθάνετε», ήταν η προειδοποίηση των οπαδών της Ρίβερ προς τους παίκτες της ομάδας. Γι αυτό και στο χθεσινοβραδινό ματς είχαν επιστρατευτεί πάνω από 2000 αστυνομικοί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν κανόνια νερού για να αποτρέψουν τους οπαδούς των «εκατομμυριούχων» από το να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη του αγώνα.

Οι οπαδοί της Ρίβερ μετά την λήξη του αγώνα με την Μπελγράνο ζητούσαν «την κεφαλή επί πίνακι» του προέδρου της ομάδας Ντανιέλ Πασαρέλα. Άλλοι με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι από του χρόνου η ομάδα που έβγαλε τόσους και τόσους μεγάλους αστέρες πλέον θα αγωνίζεται στα αλώνια της δεύτερης εθνικής.

Συγκρούσεις μεταξύ εξαγριωμένων οπαδών και της αστυνομίας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές της Ρίβερ Πλέιτ συνέθεσαν ένα σκηνικό τρόμου στο «Μονουμεντάλ». Χρειάστηκε έξι ασθενοφόρα να εισέλθουν στο χώρο του γηπέδου για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες και να μεταφέρουν περισσότερους από 25 στα νοσοκομεία του Μπουένος Άιρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ