Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός φοβάται τα...φαντάσματα - iefimerida.gr

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός φοβάται τα...φαντάσματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τέλος» επιχειρεί να βάλει η ιαπωνική κυβέρνηση στις φημολογίες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τις οποίες ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Αμπε καθυστερεί να μετακομίσει στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία επειδή φοβάται ότι υπάρχουν...φαντάσματα.

Στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία, έχει αιματοβαμμένο παρελθόν, καθώς έχουν σημειωθεί αρκετές δολοφονίες, με αποτέλεσμα το γεγονός πως ο Σίνζο Αμπε δεν έχει μετακομίσει στην κατοικία εδώ και πέντε μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του, να δημιουργήσει έντονες φημολογίες.

Η κυβέρνηση, μετά από ερώτηση την οποία υπέβαλλε βουλευτής της αντιπολίτευσης για την φημολογία περί φαντασμάτων, απάντησε ότι δεν διαθέτει τέτοιες πληροφορίες, αναφέρει η εφημερίδα Asahi.

Η κατοικία, που στο παρελθόν υπήρξε το πρωθυπουργικό γραφείο, χτίστηκε το 1929 κι υπήρξε τόπος στρατιωτικών εξεγέρσεων, περιλαμβανομένης εκείνης του 1932 όταν δολοφονήθηκε ο τότε πρωθυπουργός Τσουγιόσι Ινουκάι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ