Λίτσα Λαζαρίδη: «Δεν ξέρω πού θα φτάσω αν δω την Ηλιάδη» - iefimerida.gr

Λίτσα Λαζαρίδη: «Δεν ξέρω πού θα φτάσω αν δω την Ηλιάδη»

Λίτσα Λαζαρίδη: «Δεν ξέρω που θα φτάσω αν δω την Ηλιάδη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την Αγγελική Ηλιάδη τα βάζει η αδερφή του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσα, καθώς υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια έχει εξαφανιστεί και δεν αφήνει την οικογένεια Λαζαρίδη να έχει επαφές με τον γιο της.

Οπως αναφέρει η Λίτσα Λαζαρίδη στο «Λοιπόν», έχουν να δουν τον μικρό Μπάμπη πέντε χρόνια. «Είναι δυνατόν να παίρνει η μητέρα μου στο ιδιωτικό σχολείο που πηγαίνει το παιδί για να του μιλήσει έστω για λίγο και "αυτή" γιατί ούτε το όνομά της δεν θέλω να λέω, να απαγορεύει να μιλήσει στη γιαγιά του;».

Παράλληλα, σημειώνει πως ο μικρός Μπάμπης δεν έχει επαφές με τον ετεροθαλή αδερφό του από τον πρώτο γάμο του Μπάμπη Λαζαρίδη, Βασίλη: «Ούτε με τον αδελφό του , το 13χρονο Βασίλη, γιο της Πόπης Μαλλιτώκη δεν τον αφήνει να συναντηθεί. Η Πόπη είναι ένας άγγελος, έκανε στην άκρη τα πάντα και πήγε τότε τον Βασίλη να γνωριστεί με τον αδελφό του, ώστε μετά τη δολοφονία του αδελφού μου να μη χαθούν τα αδελφάκια. Μια φορά έγινε και μετά δεν τους ξαναείδε».

Ακόμα η αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη, που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 στη Βούλα, δηλώνει πως η Ηλιάδη έχει στην κατοχή της τα πράγματα του πρώην συντρόφου της, χωρίς αυτά να της ανήκουν.

«Αυτή τη στιγμή η δικηγόρος μου συμπληρώνει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να προχωρήσουμε σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της. Έχει κρατήσει πανάκριβες εικόνες, το πανάκριβο γραφείο του Μπάμπη, χρυσά κομπολόγια, χρυσά μανικετόκουμπα, ρολόι Rolex, πανάκριβα κοστούμια. Αυτά πρέπει να δοθούν στην μαμά μου και στα αδέλφια μου, γιατί είμαστε οι κληρονόμοι του. Θέλουμε να μας επιστραφούν. Δεν της αξίζουν. Τα πράγματα του Μπάμπη πρέπει να μοιραστούν στα δυο παιδιά του. Αν την δω δεν ξέρω πού θα φτάσω. Η πίκρα έγινε οργή και σμίξαν μαζί αυτά τα δυο. Εχω μίσος γι' αυτήν Οσοι την πήραν για δουλειά την πήραν χάρη στον Μπάμπη» καταλήγει η Λίτσα Λαζαρίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ