Συννεφιά με τοπικές βροχές και άνοδο της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Συννεφιά με τοπικές βροχές και άνοδο της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συννεφιασμένος και σχετικά βροχερός προβλέπεται ο καιρός για το Σαββατοκύριακο, κυρίως στα βόρεια και βορειοδυτικά της χώρας, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, ωστόσο οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Συγκεκριμένα το Σάββατο, 25 Μαΐου προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά της χώρας και κυρίως στην Μακεδονία, τη Θράκη,τα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, φτάνοντας κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή 26 Μαΐου, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, κυρίως στα Δυτικά κεντρικά και βόρεια της χώρας. Στο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει επιπλέον άνοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ