Για την διπλή περιπέτεια με τον καρκίνο του πατέρα του μιλάει ο Γιάννης Βαρδής - iefimerida.gr

Για την διπλή περιπέτεια με τον καρκίνο του πατέρα του μιλάει ο Γιάννης Βαρδής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο πατέρας του, κατά την διάρκεια της εγχείρισης αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι στην Γερμανία, ήταν ο Γιάννης Βαρδής σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που συνέβη στον πατέρα μου και σοκαριστήκαμε όλοι. Παλεύαμε επί τρεις μήνες. Είχε έναν όγκο στο κεφάλι, ο οποίος ακουμπούσε το νεύρο της ομιλίας και δημιουργούσε πρόβλημα. Δεν το αναλάμβανε κανένας γιατρός στην Ελλάδα.Έτσι, λοιπόν,βρήκαμε μια κλινική στο Ανόβερο, που κάνει μόνο τέτοιες επεμβάσεις και αφαιρέθηκε ο όγκος , χωρίς να πειραχτεί το νεύρο της ομιλίας».

Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής στο Εγώ Weekly προσθέτοντας πως «Τώρα είναι σε φάση ανάρρωσης. Θεωρώ ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Έκανε την επέμβαση και όλα πήγαν καλά. Ξεκουράζεται, αλλά παρ' όλα αυτά έχει μπει σε μια διαδικασία να τελειώσει το δίσκο της Νατάσας Θεοδωρίδου. Του δίνει ενέργεια και ζωή».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο ταλαντούχος τραγουδιστής αποκάλυψε πως αυτή είναι η 2η φορά που ο Αντώνης Βαρδής έρχεται αντιμέτωπος με τον καρκίνο, με την πρώτη να έχει συμβεί πριν από δυο δεκαετίες «Τότε είχε εμφανιστεί σε ένα σημείο του σώματος που δεν μπορούσε να κάνει μετάσταση στο σημείο που το είχε τώρα. Είναι πολύ δυνατός, έχει εξαιρετική ψυχολογία και φοβερά δυνατή κράση. Η ανάρρωσή του ήταν φοβερά γρήγορη».

Ενώ το πιο συγκινητικό σημείο είναι το πόσο δυνατός στάθηκε ο Αντώνης Βαρδής όταν ήταν στην εντατική «Μας είπε τι αισθάνεται για εμάς, πόσο μας αγαπάει , πόσο έννοια μας έχει. Ήταν σοκαριστικό. Διαπίστωνες ότι είχε σκεφθεί όλα τα ενδεχόμενα στο μυαλό του και δεν το δεχόσουν. Ακόμα και στις στιγμές που ήταν στην εντατική , έβρισκε τον τρόπο να μας δώσει δύναμη. Μας έκλεινε το μάτι, μας χαμογελούσε, δείχνοντας ότι είναι καλά. Ήταν πιο δυνατός απ' όλους μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ