«Ολοι είχαν υπηρέτες εκτός από εμάς», δηλώνει η Μπρουκ Σιλντς για τα «δύσκολα» παιδικά της χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ολοι είχαν υπηρέτες εκτός από εμάς», δηλώνει η Μπρουκ Σιλντς για τα «δύσκολα» παιδικά της χρόνια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα φτωχικά της παιδικά χρόνια καθώς μεγάλωνε στα Hamptons, τον ελίτ καλοκαιρινό προορισμό των Νεοϋορκέζων, μίλησε η Μπρουκ Σιλντς στο τοπικό κοσμικό περιοδικό.

«Ολοι οι φίλοι μου είχαν υπηρέτες, μπάτλερ, καμαριέρες και μάγειρες. Εκτός από τη δική μου οικογένεια. Η μητέρα μου νοίκιαζε μια γκαρσονιέρα πάνω από ένα μανάβικο. Ήταν τόσο μικρό που βάζαμε μια τάβλα πάνω από την μπανιέρα και τη χρησιμοποιούσαμε ως τραπέζι».

«Ολοι είχαν υπηρέτες εκτός από εμάς», δηλώνει η Μπρουκ Σιλντς για τα «δύσκολα» παιδικά της χρόνια [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δηλώνει στο Hamptons Magazine η 48χρονη σταρ (με προσωπική περιουσία γύρω στα 20 εκ. δολάρια) για το πώς ήταν να μεγαλώνει φτωχή σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη του κόσμου.

Προσθέτοντας, για την πιο τραυματική εμπειρία που θυμάται: «Κάποια στιγμή πήγα για φαγητό στο σπίτι ενός φίλου μου. Οταν τελειώσαμε, πήρα το πιάτο μου και το πήγα στο νεροχύτη, γιατί έτσι είχα μάθει να κάνω. Την επόμενη μέρα η μητέρα του κάλεσε τη δικιά μου και της είπε 'Μπορείς να πεις στην κόρη σου να μην το ξανακάνει αυτό; Πληρώνουμε ανθρώπους για αυτή τη δουλειά'. Τότε η μητέρα μου της απάντησε 'Εμείς όμως δεν έχουμε, στο δικό μας σπίτι, ανθρώπους. Οπότε για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξανασυμβεί, απλά η Μπρουκ δεν θα έρθει ποτέ ξανά στο σπίτι σας'».

«Ολοι είχαν υπηρέτες εκτός από εμάς», δηλώνει η Μπρουκ Σιλντς για τα «δύσκολα» παιδικά της χρόνια [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η 48χρονη δήλωσε και το τι συνέβη όταν έπαιξε (όταν ήταν 11 ετών) την ιερόδουλη στο Pretty Baby: «Μας απέκλεισαν από κάθε κοινωνική εκδήλωση. Κάτι που παραλίγο να συμβεί και όταν ο πατέρας μου είχε αφήσει τη μητέρα μου έγκυο πριν παντρευτούν».

«Ολοι είχαν υπηρέτες εκτός από εμάς», δηλώνει η Μπρουκ Σιλντς για τα «δύσκολα» παιδικά της χρόνια [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ