Mιχελάκης: Δεν υποκύπτουμε σε εκβιαστικά διλλήματα - iefimerida.gr

Mιχελάκης: Δεν υποκύπτουμε σε εκβιαστικά διλλήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, αλλά δεν θα αποχωρήσει από τη Βουλή τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος σημείωσε πως η ΝΔ θεωρεί πως η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου δεν συνεπάγεται τη μη εκταμίευση της 5ης δόσης.

«Η κυβέρνηση θέτει διάφορα εκβιαστικά διλήμματα, δεν θα μπω σε αυτή τη λογική», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η βουλευτής Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να επιβληθεί κομματική πειθαρχία, ο κ. Μιχελάκης τόνισε πως θα ληφθούν επ' αυτού αποφάσεις το επόμενο διάστημα, ενώ διευκρίνισε πως δεν υπάρχει σε εξέλιξη καμία διαδικασία αποβολής της ΝΔ από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. «Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία. Αν είχε τεθεί αυτό το θέμα θα είχε τεθεί στη Σύνοδο Κορυφής», τόνισε ο κ. Μιχελάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ