ΤΑ ΝΕΑ: Γιατί η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν τον αντιρατσιστικό νόμο; - iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ: Γιατί η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν τον αντιρατσιστικό νόμο;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτήματα εγείρονται μετά την απόφαση της ΝΔ, η οποία στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην προωθήσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με το επιχείρημα ότι υπάρχει σχετικός νόμος από το 1979.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος θέτει το ερώτημα στα Νέα και διερωτάται αν ήταν ίδιες οι συνθήκες προ 35ετίας με τις σημερινές αφού σήμερα η Χρυσή Αυγή δίνει παντού ηχηρό παρών ενώ το 1979 ήταν ένα ναζιστικό γκρουπούσκουλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι λόγοι για τους οποίους η ΝΔ δεν επιθυμεί την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου είναι επειδή φοβάται ότι η Χρυσή Αυγή θα ενδυναμωθεί κι άλλο με τη θέσπιση δρακόντειων διατάξεων, εμφανιζόμενη ότι τη διώκουν. Ο δεύτερος λόγος θα ήταν πιθανόν η πεποίθηση της ΝΔ ότι μπορεί να επαναπατρίσει κόσμο από την πατριωτική Δεξιά που στράφηκε στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Η ΝΔ να το καταλάβω, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ;» καταλήγει ο αρθρογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ