Σκηνές από γουέστερν στο Παγκράτι - Ληστής πυροβόλησε μπροστά στο πλήθος και τραυμάτισε αστυνομικό [εικόνα] - iefimerida.gr

Σκηνές από γουέστερν στο Παγκράτι - Ληστής πυροβόλησε μπροστά στο πλήθος και τραυμάτισε αστυνομικό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν χθες στο Παγκράτι, όπου 42χρονος ληστής μετά από μπαράζ ληστειών που διέπραξε, άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών, με τις σφαίρες να περνάνε μπροστά από το πλήθος, ενώ στη συνέχεια κρύφτηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας.

Ο 42χρονος, ο οποίος ήταν τραυματισμένος από την ανταλλαγή πυροβολισμών, είχε νωρίτερα ληστέψει τρία φαρμακεία στο Νέο Κόσμο, στον Υμηττό και τον Βύρωνα.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην οδό Χρεμωνίδου στο Παγκράτι μέσα σε ένα ταξί και του ζήτησαν να παραδοθεί, αλλά εκείνος έβγαλε ένα περίστροφο που είχε και πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στην κοιλιά ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αρκετές από τις σφαίρες χτύπησαν σε γειτονικά μαγαζιά αλλά δεν αναφέρθηκε κανένας άλλος τραυματισμός.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Σκηνές από γουέστερν στο Παγκράτι - Ληστής πυροβόλησε μπροστά στο πλήθος και τραυμάτισε αστυνομικό [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ