Το ΠΑΣΟΚ «θύμωσε»: Μόνο η σύσκεψη των αρχηγών μπορεί να αποφασίσει για το αντιρατσιστικό - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ «θύμωσε»: Μόνο η σύσκεψη των αρχηγών μπορεί να αποφασίσει για το αντιρατσιστικό

Το ΠΑΣΟΚ «θύμωσε»: Μόνο η σύσκεψη των αρχηγών θα αποφασίσει για το αντιρατσιστικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή είναι η ενόχληση του ΠΑΣΟΚ για την απόφαση που ελήφθη σήμερα σε σύσκεψη παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας να μην κατατεθεί τελικά στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που έχει συνταχθεί υπό τις οδηγίες του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη που στηρίζεται από τη ΔΗΜΑΡ.

Χαρακτηριστικό του προβλήματος που δημιουργείται για την εύρυθμη λειτουργία της κυβέρνησης αποτελεί η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος της σημερινής κομματικής σύσκεψης.

Το γραφείο Τύπου της Ιπποκράτους σημειώνει με έμφαση: «Το ζήτημα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου έχει μεταφερθεί εκ των πραγμάτων στο επίπεδο των αρχηγών που συγκροτούν την κυβερνητική πλειοψηφία. Κανείς δεν μπορεί να προκαταλαμβάνει τη Βουλή με αλαζονικές διαρροές.»

Να σημειωθεί ότι η σημερινή σύσκεψη ήταν η δεύτερη μέσα στην εβδομάδα για το ίδιο θέμα και απλώς η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να γνωστοποιήσει και επισήμως τη θέση που είχε λάβει από τη Δευτέρα, όπως έχει αποκαλύψει το iefimerida.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ