To Plants Vs Zombies άλλαξε χέρια - iefimerida.gr

To Plants Vs Zombies άλλαξε χέρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ολόκληρο δις εκτίμησε η Electronic Arts πως αξίζει η PopCap Games, αφού ακριβώς τόσα θα δώσει για την εξαγορά της, όπως αποκάλυψε το TechCrunch.

Η PopCap Games φημίζεται για τίτλους της όπως τα Plants vs Zombies και Bejeweled, ενώ η Electronic Arts έχει γίνει γνωστή από τίτλους όπως τα Dead Space, FIFA και Deluxe Paint. Η Electronic Arts είχε κάνει αρκετές όχι-και-τόσο-επιτυχημένες προσπάθειες να μπει στο χώρο του casual gaming, όπου η PopCap Games έχει καταφέρει να αναδειχτεί αρκετά χρόνια τώρα. Έτσι, από ό,τι φαίνεται, η Electronic Arts προτίμησε αντί να συνεχίσει να πειραματίζεται, να ακολουθήσει “λογική Microsoft” και να “εξαγοράσει” τη θέση της ως εταιρεία casual gaming. Τα πραγματικά αξιόλογα, όσο και ευφυή παιχνίδια της PopCap, που οδήγησαν στην εξαγορά της εταιρίας, μπορείς να τα παίξεις εδώ: http://www.popcap.com/allgames.php

Πηγή: unregistered.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ electronic ants popcap games plants vs zombies
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ