Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Μαΐου

Ζώδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Χειριστείτε με διπλωματία κάποιες καταστάσεις. Χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Χρειάζεται όμως, να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι στις καινούργιες γνωριμίες, γιατί δεν γνωρίζετε τις πραγματικές τους προθέσεις και δεν πρέπει να στηριχτείτε στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να επεκταθείτε στο χώρος σας. Ωστόσο όσοι έχετε μια μόνιμη μακροχρόνια και δοκιμασμένη σχέση δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Ταύρος

Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Φανείτε ελαστικοί με το ταίρι σας και αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις. Φροντίστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και να μην τις αφήνετε να διογκώνονται.

Δίδυμοι

Οι ρυθμοί στον επαγγελματικό τομέα είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Ορισμένες φορές θα νιώσετε ότι εκπέμπετε σε άλλο μήκος κύματος με το σύντροφο σας, αφού δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως ακριβώς νιώθετε μέσα σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στα οικονομικά σας, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και δημιουργήσετε καινούργια χρέη. Στον οικονομικό σας τομέα θα σας απασχολήσουν έκτακτα έξοδα και θα αγχωθείτε γιατί δεν τα είχατε υπολογίσει.

Καρκίνος

Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είναι μια καλή εποχή για να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας ζωή και να βάλετε γερές βάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Όλη αυτή η κατάσταση θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Προετοιμάστε καλύτερα το έδαφος για τις ριζικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε και ξεκαθαρίσετε με τυχόν εκκρεμότητες, για να μην υπάρχει κάτι που να σας βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Λέων

Αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να φτάσετε στην κορυφή ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα που επικρατεί πολύ παρασκήνιο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο και θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν. Στα επαγγελματικά σας, λύστε τα προβλήματα με τους συνεργάτες σας με διπλωματικό τρόπο και πειθώ, αποφεύγοντας ακραίες αντιπαραθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι ουδέτερα.

Παρθένος

Εάν κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται σε ικανοποιητικό βαθμό. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δεχτείτε προτάσεις για νέες συνεργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι θα κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος και θα αρχίσετε να αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, βάζοντας πιο αυστηρά κριτήρια αυτή την φορά. Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε με ταχύτητα τώρα που ευνοείστε προκειμένου να κάνετε επαφές, δημόσιες σχέσεις και να κάνετε νέες συμφωνίες ή να κλείσετε αυτές που εκκρεμούν.

Ζυγός

Θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις σας και θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Σκορπιός

Θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες που επικρατούν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να γίνεστε επιθετικοί απέναντι τους, κάθε φορά που πιέζεστε. Μπορεί να έχει κάνει και εκείνος λάθη αλλά τουλάχιστον τα έχει παραδεχθεί. Οι ελεύθεροι, η διάθεση σας θα είναι παράλληλα ρομαντική και κτητική και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας τη στασιμότητα του παρελθόντος. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να αρκεστείτε στα δεδομένα που ήδη έχετε και να αποφύγετε νέες κινήσεις και ρίσκα.

Τοξότης

Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και σύντομα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα σας εκτιμήσουν όπως ακριβώς σας αξίζει. Εσείς που είσαστε μόνοι προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Θα πρέπει πρώτα να προστατεύσετε την θέση σας και μετά να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Μην σας καταβάλλει το γεγονός ότι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς τα περιμένατε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Αιγόκερως

Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας, αλλά αφήστε τα όποια επαγγελματικά σχέδια, για το φθινόπωρο. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα γύρω από τον τρόπο σκέψης και αντίληψης, πλέον στην ζωή σας.

Υδροχόος

Προσέξτε την φαντασία σας για να μην οδηγηθείτε σε ουτοπίες. Αν καταφέρετε να μην χάσετε τον έλεγχο της δουλειάς σας, θα κερδίσετε σύντομα την υποστήριξη των ανώτερων σας. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις ή συζητήσεις αυτήν την περίοδο. Αρκετές φορές έχετε έρθει σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές.

Ιχθείς

Επιμείνετε στους στόχους σας και κινηθείτε με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή. Κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και προσπαθήστε να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Οι στόχοι και οι όποιες επιδιώξεις έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρα αυτήν την εβδομάδα. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε καινούργια καθήκοντα και αυτό θα σας αγχώσει. Στην ερωτική σας ζωή, εκδηλώστε άφοβα τα συναισθήματα που τρέφετε για το ταίρι σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ