Στη Ρόδο με τον -κατά μια δεκαετία νεότερο- σύντροφό της η Σοφία Αλιμπέρτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη Ρόδο με τον -κατά μια δεκαετία νεότερο- σύντροφό της η Σοφία Αλιμπέρτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με «ορμή» φαίνεται να προχωράει η -μόλις τριών μηνών- σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον Μάνο Κουτσοφιό, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που τους δείχνουν πιασμένους χεράκι χεράκι στα στενά της πόλης της Ρόδου.

«Ο Μάνος, που μεγάλωσε στον Κορυδαλλό και έχει εργαστεί στα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας ως υπεύθυνος υποδοχής και στη συνέχεια ως μετρ, πέρασε τις μισές ημέρες του Πάσχα στη Λευκάδα μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη ενώ αμέσως μετά έφυγε για την Πάρο για να είναι μαζί με τη Σοφία». Αυτό δήλωσε πηγή κοντά στο ζευγάρι στο περιοδικό ΟΚ το οποίο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι τους.

Συγκεκριμένα η Σοφία Αλιμπέρτη και ο αγαπημένος της βρέθηκαν για μίνι διακοπές στην Ρόδο και την Σύμη. Ενώ μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Αφορμή για το ταξίδι ήταν ένα τάμα που είχε κάνει πριν από χρόνια στον προστάτη της Σύμης Αρχάγγελο Μιχαήλ Πανορμίτη.

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ της Real News οι πρώτες συστάσεις έγιναν μέσω κοινών φίλων σε μια βραδινή έξοδο. Με τον Μάνο να μη χάνει την ευκαιρία να την πολιορκήσει και, τελικά, να την κατακτήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ