Από γκρουπ στο facebook βρίσκουν τα αντικείμενα που παρέσυρε ο ανεμοστρόβιλος στην Οκλαχόμα - iefimerida.gr

Από γκρουπ στο facebook βρίσκουν τα αντικείμενα που παρέσυρε ο ανεμοστρόβιλος στην Οκλαχόμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιδέα ανήκει στην Leslie Hagelberg, η οποίο καθώς γυρνούσε στο σπίτι της στη Δυτική Τάλσα, βρήκε στο γραμματοκιβώτιό της μια άγνωστη φωτογραφία. Τότε συνειδητοποίησε ότι ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε την πόλη Shawnee – που βρίσκεται 90 μίλια μακριά έφερε στην πόρτα της αντικείμενα και συντρίμμια αγνώστων.

Η Hagelberg παρατήρησε πως πολλοί γείτονές της ανέφεραν παρόμοια περιστατικά στο Facebook, κι έτσι έφτιαξε ένα γκρουπ για να επιστρέψουν όλα τα αντικείμενα στους ιδιοκτήτες του. Το γκρουπ στο facebook φτιάχτηκε τη Δευτέρα και δεν άργησε να απογειωθεί αφού το βράδυ της ίδιας μέρας τα μέλη άγγιξαν τα 7000 δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τα αντικείμενα που βρήκαν.

Μέχρι στιγμής γύρω στα 60 είδη έχουν μεγαλύτερη απήχηση και τα πιο δημοφιλή είναι οι φωτογραφίες και τα έργα τέχνης.

"Ήθελα απλά να βοηθήσω" δήλωσε η Hagelberg στη Huffington Post. "Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να έχανα τις φωτογραφίες των παιδιών μου".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ