Πανελλαδικές: Απαιτητική και με... καθυστέρηση η Φυσική -«Ο Κρητικός» του Σολωμού στη Λογοτεχνία - iefimerida.gr

Πανελλαδικές: Απαιτητική και με... καθυστέρηση η Φυσική -«Ο Κρητικός» του Σολωμού στη Λογοτεχνία

Πανελλαδικές: Απαιτητική και με... καθυστέρηση η Φυσική -«Ο Κρητικός» του Σολωμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καθυστέρηση μίας ώρας δόθηκαν σήμερα τα θέματα της Φυσικής για τους υποψήφιους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης στις πανελλαδικές εξετάσεις. Μάλιστα τα θέματα κρίθηκαν απαιτητικά χωρίς ωστόσο να έχουν ασάφειες.

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους της Θεωρητικής Κατεύθυνσης στη Λογοτεχνία κλήθηκαν να αναλύσουν το ποίημα «Ο Κρητικός» του Διονυσίου Σολωμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, σε περίπου 15 εξεταστικά κέντρα του Βορείου Αιγαίου, σε μία άσκηση στη Φυσική υπήρχε ένα σχήμα (όχημα), το οποίο κατά την εκτύπωση δεν φαινόταν καλά με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν ορισμένοι υποψήφιοι.

Η Εξεταστική Επιτροπή έκρινε ότι έπρεπε να ξανασταλούν τα θέματα και γι' αυτό υπήρξε καθυστέρηση περίπου μίας ώρας.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 24 Μαΐου, ξανά με μαθήματα κατεύθυνσης: Ιστορία Θεωρητικής, Βιολογία Θετικής, Χημεία - Βιοχημεία Τεχνολογικής (κύκλος Τεχνολογίας - Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ