Το συγκινητικό μήνυμα των Ράδιο Αρβύλα για τον Τόμας Πρωτόπαπα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα των Ράδιο Αρβύλα για τον Τόμας Πρωτόπαπα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα εξέφρασαν οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα πριν ξεκινήσει η κανονική θεματολογία της εκπομπής.

Βαρύ ήταν το κλίμα στο χθεσινοβραδινό Ράδιο Αρβύλα με τους παρουσιαστές να ενημερώνονται για το θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή και τον Αντώνη Κανάκη να εκφράζει τα συλλυπητήρια του για το χαμογελαστό παιδί που έφυγε.

«Πριν από λίγο, πριν μπούμε στο στούντιο πληροφορηθήκαμε από τα sites για αυτό το παλικάρι, το οποίο δεν είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ποτέ προσωπικά, τον ηθοποιό τον Τόμας Πρωτόπαπα. Ένα παιδί χαμογελαστό και παρά πολύ συμπαθητικό. Σήμερα μάθαμε ότι έχασε την μάχη και πέθανε. Απλά στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ και θέλουμε να το πούμε. Να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του μέσα από την καρδιά μας και σε όλους τους φίλους και στα αγαπημένα του πρόσωπα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ράδιο αρβύλα Τόμας Πρωτόπαπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ