Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Μαΐου

Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είναι πολλά τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα που θέλετε να κάνετε και θα πάρετε τα πάνω σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήστε μπροστά και να έχετε επιτυχίες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια νέα γνωριμία από τον εργασιακό σας χώρο που θα σας αναστατώσει. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο καλύτερα από ότι ήταν το προηγούμενο διάστημα.

Ταύρος

Προσοχή σε τυχόν οικονομικές εξαπατήσεις. Επεξεργαστείτε καλά, λόγια και υποσχέσεις που σας λένε ειδικά από άτομα που σας έχουν απογοητεύσει και στο παρελθόν. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Οι συνθήκες και τα προβλήματα που προέκυψαν για τους περισσότερους από εσάς τον τελευταίο καιρό στον επαγγελματικό τομέα έχουν δοκιμάσει στο έπακρον τα όριά σας. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό.

Δίδυμοι

Μετά από μια μεγάλη περίοδο στασιμότητας και καθυστερήσεων, αρκετά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας απασχολεί έντονα αυτή την εβδομάδα. Στον οικονομικό σας τομέα, φροντιστε να μη σας πιάσει η αγοραστική σας μανία και βγείτε εκτός προυπολογισμού. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στον οικονομικό τομέα, καθώς και στα κέρδη που προκύπτουν από τις συνεργασίες σας.

Καρκίνος

Αρκετό άγχος και ευθύνες υπόσχεται ο επαγγελματικός τομέας για εσάς αυτήν την περίοδο. Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα στερηθείτε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.

Λέων

Θα χρειαστεί να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους και να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια είναι το τρίπτυχο αυτής της περιόδου που θα σας απασχολήσει. Περιορίστε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Πολλοί από εσάς θα έχετε αρκετές μετακινήσεις επαγγελματικής φύσεως αλλά καλό θα είναι να σιγουρευτείτε πρώτα αν αξίζουν τον κόπο.

Παρθένος

Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους και επιδιώξεις έχετε στον σχεδιασμό σας. Θα πιεστείτε πολύ αυτή την περίοδο γιατί η δουλειά σας θα αυξηθεί και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Ο οικονομικός τομέας υπόσχεται πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με καταστάσεις που σας δημιουργούν εμπόδια και δυσκολίες στη ζωή σας. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Ζυγός

Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Ζητήστε συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους για να σας καθοδηγήσουν σωστά με τις επενδύσεις που θέλετε να κάνετε. Ο επαγγελματικός τομέας και η καριέρα σας γενικότερα, απορροφά την ενέργειά σας και τον χρόνο σας. Οργανώστε λίγο καλύτερα τις κινήσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά, για τους περισσότερους από εσάς.

Σκορπιός

Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατά καιρούς κάποιες κινήσεις που κάνετε πληγώνουν το άνθρωπο σας και θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξετε πολλά πράγματα στην συμπεριφορά σας, αν επιθυμείτε η σχέση αυτή να διαρκέσει. Πρέπει να μάθετε να κάνετε υπομονή, αν θέλετε να εισπράξετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε λόγια που πονάνε και μην πιάνεστε από ασήμαντες αφορμές για να ξεσπάσετε στο ταίρι σας.

Τοξότης

Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να σας αποπροσανατολίσουν. Αποφύγετε τα σχόλια και μην κινηθείτε παρασκηνιακά. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Δώστε περισσότερο βάρος στον επαγγελματικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες. Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Αιγόκερως

Δεν πρέπει αν είστε καθόλου χαλαροί αυτές τις ημέρες, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα. Μην βάζετε τον πήχη πιο ψηλά από ότι επιτρέπουν οι συνθήκες και μην ξεπερνάτε τα όρια της αντοχής σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου χρειάζεται να το ρίχνετε και λίγο έξω. Πολλοί από εσάς να είστε προετοιμασμένοι για έκτακτα έξοδα και οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Υδροχόος

Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να συζητούν περισσότερο με το ταίρι τους αυτό το διάστημα για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Παράλληλα ορισμένοι από εσάς, θα συνδυάσετε σπουδές και εργασία μαζί και θα καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες για να πετύχετε και τα δύο. Προωθείστε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας υποστηρίξουν. Στα συναισθηματικά σας, οι ερωτικές σας ατασθαλίες θα πικράνουν το σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα ξεσηκωθείτε για επενδύσεις, αλλά θα πρέπει όμως να οργανωθείτε καλύτερα, βρίσκοντας όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν, για να κάνετε σωστές κινήσεις, αποφεύγοντας ζημιές ή απώλειες.

Ιχθείς

Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και ασχοληθείτε με πράγματα που έχετε αφήσει στην μέση. Θα έχετε την τάση μέσα από το άγχος και την ανασφάλεια που θα νιώθετε, να δημιουργείτε παρεξηγήσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Κινηθείτε δυναμικά και μην κάνετε πίσω στις πρώτες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Σταματήστε να μεταφέρετε το άγχος και την πίεση που έχετε, στην αισθηματική σας ζωή, γιατί το ταίρι σας έχει αρχίσει και κουράζεται ήδη.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ