Και όμως, ο Μουρίνιο φοράει ήδη τα «μπλε» της Τσέλσι - iefimerida.gr

Και όμως, ο Μουρίνιο φοράει ήδη τα «μπλε» της Τσέλσι

Και όμως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το διαζύγιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει κλέψει όλα τα ποδοσφαιρικά βλέμματα στην Ισπανία, αλλά φαίνεται πως ασχολούνται με τον «Special One» και στη Βρετανία.

Και πως να μην γίνει κάτι τέτοιο, αφού ο πιο πιθανός προορισμός του Πορτογάλου προπονητή είναι η Τσέλσι, εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να «συνεργαστεί» με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και να πανηγυρίσουν μαζί τίτλους.

Μάλιστα, οι οπαδοί της Τσέλσι που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο, έχουν την ευκαιρία να δουν νωρίτερα από τις 2 Ιουνίου (όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους) τον Μουρίνιο ντυμένο στα μπλέ, καθώς στην οδό Χόλαντ στο Κένσινγκτον του δυτικού Λονδίνου έχει στηθεί μια τεράστια ηλεκτρονική διαφημιστική πινακίδα με τον Πορτογάλο τεχνικό να φοράει τα χρώματα της Τσέλσι.

Και όμως, ο Μουρίνιο φοράει ήδη τα «μπλε» της Τσέλσι  | iefimerida.gr 0

Στην πινακίδα υπάρχουν οι λεζάντες «Η δεύτερη επιστροφή» και «Special one», ενώ όσοι τη βλέπουν τρέχουν να δουν στο Internet αν όντως έγινε η μεταγραφή του Ζοζέ Μουρίνιο.

«Εάν μας πάρει ο Μουρίνιο τηλέφωνο και μου είπε να κατεβάσω τη διαφήμιση, θα το κάνω αμέσως», τόνισε εκπρόσωπος της εταιρίας Daylite LED, που έβαλε τη διαφήμιση προκειμένου να αυξήσει το χρόνο παραμονής των πολιτών στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης Τσέλσι Ζοζέ Μουρίνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ