27-29/6: Sound Portraits στο six d.o.g.s - iefimerida.gr

27-29/6: Sound Portraits στο six d.o.g.s

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για 3 ζεστές καλοκαιρινές μέρες του Ιουνίου, η μουσική ομάδα Γέφυρες θα κάνει κατάληψη στον κάτασπρο χώρο του Project Space του six d.o.g.s, παρουσιάζοντας 12 ατομικές man-to-man (ή man-to-woman), μουσικές performance για 1 εώς 3 ακροατές.Η performance Sound Portraits σε αριθμούς: 12 performances, 3 ημέρες, 1 εώς 3 ακροατές, 1 ηχοποιός, ανταλλαγή ήχων με η χωρίς λόγια και μετά ένα ηχο πορτραίτο γραμμένο σε χαρτί ή ηχο-γραμμένο σε ψηφιακό κώδικα με η χωρίς λέξεις πάντα με αγάπη. Η performance Sound Portraits και η ομάδα gefures σε γράμματα:
Η μουσική ομάδα γέφυρες είναι μια νεαρή, προσωρινή αρμονική οικογένεια. Συν-έρχεται με εναλλασσόμενα μέλη και στοχεύει στην ενότητα μέσα απ τα τραγούδια, την μουσική και τον χορό.Είναι υπέρ του αυτοσχεδιασμού, της δημιουργικότητας και της από-ανάπτυξης.Ποιότητες γύρω μας παντού οποτεδήποτε.Όταν μεγαλώσουν, οι Γέφυρες, θέλουν να γίνουν μια ορχήστρα συναισθημάτων.Ηχογραφημένο και τυπογραφημένο υλικό πλέει στο http://www.keepandshare.com (κάντε εγγραφή ως μέλος: account name: gefures και password: gefuresgefures και κατεβάστε τη μουσική τους). Το οικοδομικό εγχείρημα πρώτο-προσγειώθηκε στον Σταμάτη Διαμαντόπουλο τον Οκτώβρη του 2009.

Six D.o.g.s: Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι , Τηλ: +30 210 3210 510

Διάρκεια: 45 λεπτά
Είσοδος ελεύθερη και σύμφωνα με την ώρα προσέλευσης

Δευτέρα έως Τετάρτη: 18.00, 19.00, 20.00, 21.00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ