Τα ζώδια της Τρίτης 21 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 21 Μαΐου

Τα ζώδια της Τρίτης 21 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Οι ελεύθεροι του ζωδίου ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και διώξτε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Σε αυτό το δύσκολο έργο θα μπορέσετε να ζητήσετε βοήθεια από έμπειρους ανθρώπους, που έχουν περισσότερες γνώσεις πάνω στα θέματα που σας απασχολούν και μπορούν να σας στηρίξουν, βρίσκοντας σας τρόπους για να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιτυχία. Στον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται, καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη.

Ταύρος

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες ή και τον ερωτικό σας σύντροφο. Εσείς που είσαστε μόνοι, θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες και στο χέρι σας είναι να ξεκινήσετε κάτι πιο σταθερό και πιο ουσιαστικό. Μην υπογράψετε αυτήν την περίοδο διακανονισμούς ή συμβόλαια. Παράλληλα, θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο σας.

Δίδυμοι

Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείονται στον εργασιακό σας χώρο με αποτέλεσμα πολλές φορές να ανατρέπονται τα σχέδιά σας. Βρείτε τις κατάλληλες ισορροπίες μέσα από την καλή οργάνωση και τη σωστή κατανομή του χρόνου σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να έρθετε σε επαφή με φίλους που σας αγαπούν και μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Καρκίνος

Ο ερωτικός τομέας προδιαγράφεται συναρπαστικός για τους περισσότερους από εσάς. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ξεκάθαρο μυαλό, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Προσέξτε μόνο να μην είστε απαιτητικοί και παράλογοι σε κάποια πράγματα και δημιουργήσετε αντίθετα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση ξεκαθαρίστε με το ταίρι σας τα προβλήματα που έχετε και μην τα αφήνετε να διαωνίζονται.

Λέων

Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Οι δεσμευμένοι που έχουν προβλήματα στη σχέση τους καλό θα είναι να κρατήσουν ισορροπίες προκειμένου να μη βρεθούν σε αδιέξοδο. Προσέχετε την υγεία σας για να μην καταρρεύσετε. Στο χέρι σας είναι αν κάνετε λίγο υπομονή και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις, να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Παρθένος

Αφιερώστε χρόνο για περισυλλογή και προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και προσπαθήστε να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης κινητικότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Προχωρήστε με τα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να βλέπετε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Στις συνεργασίες σας θα δείτε ότι θα παίζονται παιχνίδια, από τα οποία θα κινδυνεύει η θέση σας.

Ζυγός

Από την μια θα αισθάνεστε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο και από την άλλη θα υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις. Η βοήθειά τους μπορεί να αποδεχτεί αρκετά σημαντική έως καταλυτική για τις όποιες επιδιώξεις σας. Μια ανανέωση, μια αλλαγή, ιδιαιτέρα σημαντική, είναι προ των πυλών σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Όσοι από εσάς έχετε λόγους να υπογράψετε ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από επαγγελματικά θέματα, αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή. Στα οικονομικά σας, να είσαστε προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Σκορπιός

Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα. Παράλληλα θα σας απασχολήσουν διάφορα οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις για να τα τακτοποιήσετε. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξει απομάκρυνση με το σύντροφο σας, λόγω του φορτωμένου επαγγελματικού σας προγράμματος.

Τοξότης

Σταδιακά και σε βάθος χρόνου όλοι οι αντιπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες και νέες ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα κρατήστε μια συντηρητική στάση, κινηθείτε με προσεκτικά βήματα προκειμένου να μην χάσετε χρόνο και χρήμα σε άστοχες ενέργειες.

Αιγόκερως

Αισθηματικά τα άστρα προβλέπουν για του δεσμευμένους του ζωδίου ότι, θα υπάρξουν πολλές τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Από εσάς εξαρτάται κατά πόσο θα μπορέσετε να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Αρπάξτε σημαντικές ευκαρίες που θα σας δοθούν και μην επαναπαυτείτε, μέχρι να ολοκληρώσετε ότι έχετε αρχίσει. Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να επανασυνδεθείτε με ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις ή να κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα.

Υδροχόος

Μην απογοητευτείτε αν κάποια σχέδιά σας ανατραπούν. Επίσης αν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, να το κάνετε αρκεί να είστε λογικοί στα αιτήματα σας. Μη τραβήξτε με τη συμπεριφορά σας τα πράγματα στα άκρα γιατί θα έρθετε σε οριστική ρήξη με το ταίρι σας. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένες, γι αυτό φροντίστε να ελέγχετε τα νεύρα σας και τα λόγια που θα λέτε. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να επαναφέρετε τις ισορροπίες κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό με τη διαχείριση των χρημάτων σας και αποφεύγοντας περιττές σπατάλες.

Ιχθείς

Δεν είναι καιρός για να ρισκάρετε, γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε κερδίσει με τόσο κόπο. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ψάχνετε στην προσωπική σας ζωή και θα βάλετε καινούργιους στόχους. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρία για αναθέρμανση των σχέσεων σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ