Το καλύτερο το είπε ο Καρατζαφέρης: Πέρυσι νεκρός, φέτος γαμπρός - iefimerida.gr

Το καλύτερο το είπε ο Καρατζαφέρης: Πέρυσι νεκρός, φέτος γαμπρός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ήξεις-αφήξεις συνεχίζεται το παιχνίδι επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ. Ο ίδιος θέτει κάποιους όρους προκειμένου να επιστρέψει στο κυβερνών κόμμα αλλά από τη ΝΔ διαμηνύουν ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος και ότι θα πρέπει εν πρώτοις να διαλύσει το κόμμα του.

«Η υποτιθέμενη επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ έχει γίνει πρώτο θέμα στα καφενεία της χώρας...Αυτό καταδεικνύει ότι είναι χρήσιμος και δημοφιλής. Και χαίρομαι γιατί αυτοί που με είχαν απομονώσει έπεσαν στην παγίδα που είχαν στήσει. Πέρυσι νεκρός, φέτος γαμπρός...» είπε ο κ. Καρατζαφέρης στον ΑΝΤ1, στέλνοντας το μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου και αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ΝΔ είχε επενδύσει πέρυσι στην καταβαράθρωση του ΛΑΟΣ στις εκλογές.

Από τη ΝΔ αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν επαφές σε επίπεδο κορυφής για επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη. Διαμηνύουν επίσης ότι ενδεχόμενη επιστροφή του δεν μπορεί να γίνει με τους όρους που είχε θέσει ο ίδιος το 2012 (θέσεις στα ψηφοδέλτια, οικονομικές διευθετήσεις) και ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει προηγουμένως να διαλύσει το κόμμα του. Ο κ. Καρατζαφέρης θα μπορούσε να παίξει ένα ρόλο αναχώματος απέναντι στη Χρυσή Αυγή ενώ επενδύει και σε μια συντηρητική πανστρατιά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ