AUDI A3 SPORT SEDAN: Το τετράθυρο Α3 κοστίζει από 23.040 ευρώ - iefimerida.gr

AUDI A3 SPORT SEDAN: Το τετράθυρο Α3 κοστίζει από 23.040 ευρώ

AUDI A3 SPORT SEDAN: Το τετράθυρο Α3 κοστίζει από 23.040 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το επιτυχημένο Audi A3, το μοντέλο που πριν από 17 χρόνια δημιούργησε την κατηγορία των premium μικρών- μεσαίων, απέκτησε και τετράθυρη έκδοση με πιο οικογενειακό προσανατολισμό.

Το τελευταίο στο Audi A3 Sport Sedan, όπως είναι η πλήρης επωνυμία του, εκφράζεται κυρίως από το μεγάλο –πάντα με τα δεδομένα της κατηγορίας- πορτμπαγκάζ των 425 λίτρων, ενώ ικανοποιητικοί είναι και οι χώροι για τους επιβάτες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει η τιμή της νέας μικρής λιμουζίνας της Audi, η οποία με απόσυρση ξεκινά από τις 23.040 ευρώ και αφορά την έκδοση 1.4 TFSI Attraction Plus των 122 ίππων, που διαθέτει ένα παραπάνω από πλήρες επίπεδο εξοπλισμού.

Η αμέσως πιο πλούσια εκδοχή, που ονομάζεται Ambition, πέρα από ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλιματισμό διαθέτει το σύστημα πολυμέσων ΜΜΙ με την αναδυόμενη έγχρωμη οθόνη στο ταμπλό καθώς και το drive select (o οδηγός επιλέγει τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του κινητήρα και του τιμονιού μέσω 5 διαθέσιμων προγραμμάτων) και κοστίζει 2.000 ευρώ επιπλέον. Το βασικό diesel A3 1.6 TDI κοστολογείται από 23.870 ευρώ με απόσυρση, τιμή επίσης ιδιαίτερα ελκυστική.

Πέρα από τις βασικές εκδόσεις υπάρχει η 1.4 TFSI με τους 140 ίππους και το σύστημα απομόνωσης κυλίνδρων με την τιμή με απόσυρση να ξεκινά εδώ από τις 24.340 ευρώ, αλλά και η 1.8 TFSI (180 PS) για την οποία θα πρέπει να υπολογίζετε από 25.600 ευρώ, ενώ προς τα τέλη του φθινοπώρου θα είναι διαθέσιμο και το κορυφαίο S3 Sport Sedan.

Αυτό έχει 300 ίππους από 2.000 κυβικά –φυσικά με τη βοήθεια turbo- και τιμή από 44.200 ευρώ. Ενδιαφέρον είναι ότι όλες οι εκδόσεις του Audi A3 Sport Sedan είναι διαθέσιμες και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S-Tronic, κάτι που ισχύει και για την κορυφαία diesel, την 2.0 TDI με τους 150 ίππους (από 31.550 με απόσυρση). Η τελευταία υπάρχει και ως quattro, όπως άλλωστε και η 1.8 TFSI.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ