Το αποκαλυπτικό «ατύχημα» της Εύα Λογκόρια στο μουσκεμένο κόκκινο χαλί των Καννών [εικόνες] - iefimerida.gr

Το αποκαλυπτικό «ατύχημα» της Εύα Λογκόρια στο μουσκεμένο κόκκινο χαλί των Καννών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aστραψαν τα φλας κατά την άφιξη της Εύα Λογκόρια στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών. Η ηθοποιός που ούτως ή άλλως τραβά όλα τα βλέμματα επάνω της χάρισε στους φωτογράφους την ευκαιρία να απαθανατίσουν τον... εσωτερικό της κόσμο, αφού στην προσπάθειά της να μην βραχεί το φόρεμά της το σήκωσε παραπάνω από ότι έπρεπε...

Η Εύα Λογκόρια κατέφθασε στο Φεστιβάλ των Καννών φορώντας ένα εντυπωσιακό φιστικί φόρεμα. Προσπαθώντας να ανέβει τα σκαλιά με τη βοήθεια των ανδρών της διοργάνωσης που της κρατούσαν την ομπρέλα για να μην βραχεί σήκωσε το φόρεμά της για να μην τραβήξει νερό από το μουσκεμένο κόκκινο χαλί.

Ομως, η προσπάθειά της ήταν λίγο υπερβολική καθώς σήκωσε το φόρεμά της τόσο ώστε να αποκαλύψει πλήρως το εσώρουχό της. Tα φλας, όπως ήταν φυσικό, πήραν φωτιά και το «ατύχημα» της χολιγουντιανής ηθοποιού κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ