Με τον πάπα Ιωάννη Παύλο Β' και τον Μιτεράν συγκρίνει τον Πούτιν ο Ντεπαρντιέ - iefimerida.gr

Με τον πάπα Ιωάννη Παύλο Β' και τον Μιτεράν συγκρίνει τον Πούτιν ο Ντεπαρντιέ

Με τον πάπα Ιωάννη Παύλο Β' και τον Μιτεράν συγκρίνει τον Πούτιν ο Ντεπαρντιέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το... φορολογικό άσυλο που του χορηγήθηκε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ δεν χάνει ευκαιρία να τον εκθειάζει και να δηλώσει πως ουσιαστικά αποτελεί ένα «δώρο» για το ρωσικό λαό.

Στη νέα του συνέντευξη, στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, έκανε ένα βήμα παραπάνω και τον συνέκρινε με τον πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β' και τον Γάλλο πρώην πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν, χωρίς να δώσει όμως περισσότερες εξηγήσεις για την επιλογή των δύο προσώπων.

«Θα σας πω τι σκέφτομαι για τον Πούτιν: το Ρωσικό έθνος χρειάζεται κάποιον σαν κι αυτόν -που να έχει ρωσική ιδιοσυγκρασία. Ο Πούτιν επιδιώκει να δώσει λίγη αξιοπρέπεια στους ανθρώπους», σημειώνει την συνέντευξή του, ενώ αρνήθηκε πως η «μετανάστευσή» του στη Ρωσία έγινε για λόγους δημοσιότητας: «Αυτό είναι γελοίο, έχω παίξει σε πάνω από 200 ταινίες. Ποιος χρειάζεται δημοσιότητα μετά από αυτό».

Παράλληλα, ο Ντεπαρντιέ, επανέλαβε για μία ακόμα φορά πως αυτό που τον οδήγησε στο να φύγει από τη Γαλλία ήταν η πολιτικού του προέδρου Φρανσουά Ολάντ, με την οποία ο ίδιος διαφωνεί. Μάλιστα σημείωσε πως ήταν ένθερμος υποστηρικτής του πρώην προέδρου Νικολά Σαρκοζί. «Μου άρεσε ο Σαρκοζί γιατί όλοι ήταν εναντίον του», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ