Τα ζώδια του Σαββάτου 18 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 18 Μαΐου

Τα ζώδια του Σαββάτου 18 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην φτάσετε σε δυσάρεστη κατάληξη τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και αναζητήστε ανθρώπους σε θέσεις – κλειδιά που θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας και θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος για να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας.


Ταύρος

Αξιοποιήστε οπωσδήποτε αυτό το διάστημα και μην το αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκύψουν αιφνιδιασμοί ή δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστούν αναθεωρήσεις και αλλαγές. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα έχετε στον οικονομικό σας τομέα, γι΄ αυτό προσπαθήστε να έχετε πάντοτε χρήματα στην άκρη για να καλύπτετε τα έκτακτα έξοδα που θα προκύπτουν και να μην οδηγείστε σε πρόχειρες λύσεις δανεισμού. Η οικογένεια και γενικά άτομα του προσωπικού σας περιβάλλοντος φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη.


Δίδυμοι

Δεν αποκλείετε σε κάποιους από εσάς να προκύψει ένας νέος έρωτας ή να επανέλθει ένας παλιός ο οποίος θα κινήσει εκ νέου το ενδιαφέρον σας. Θυμηθείτε όμως ότι τώρα βάζετε τις βάσεις για τη χειμερινή περίοδο. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι αξίζει να κουραστείτε τώρα με τις ευθύνες που σας έχουν αναθέσει,για να απολαύστε αργότερα τους καρπούς των προσπαθειών σας. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε γκρίνιες από το σύντροφο σας, γιατί ασχολείστε μόνο με την καριέρα σας και όχι με αυτόν. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνεπείες στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Καρκίνος

Προσέχετε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σας τα άστρα προβλέπουν, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που θα κάνετε. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση διώξτε τα διάφορα σενάρια που πλάθετε με την φαντασία σας και δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, γιατί πραγματικά το αξίζει. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα και θα χρειαστεί να τα βάλετε σε τάξη.

Λέων

Προσέχετε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σας τα άστρα προβλέπουν, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που θα κάνετε. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση διώξτε τα διάφορα σενάρια που πλάθετε με την φαντασία σας και δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, γιατί πραγματικά το αξίζει. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα και θα χρειαστεί να τα βάλετε σε τάξη.

Παρθένος

Το μεγαλύτερο διάστημα περάσατε ευχάριστα κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται. Υποθέσεις και δυσκολίες που έρχονται από το παρελθόν και δεν έχουν λυθεί επανέρχονται στο προσκήνιο και αποσπούν την προσοχή σας. Φροντίστε λοιπόν να είστε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί, πριν προχωρήστε σε αποφάσεις. Χαμηλή ενεργητικότητα αλλά και μια τάση για εσωστρέφεια ανά περιόδους, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.

Ζυγός

Εκρηκτικές συνθήκες επικράτησαν για τους περισσότερους από εσάς μέσα στην εβδομάδαα. Μάθετε να κάνετε υπομονή και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Το πρόγραμμα στη δουλειά σας θα είναι φορτωμένο, προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης. Η σημερινή ημέρα σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς και σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα κύρους που θα σας ωφελήσουν στα επαγγελματικά σας. Ιδιαίτερη προσοχή όμως θα πρέπει να επιδείξετε γιατί ένα έντονο και επικίνδυνο παρασκήνιο μπορεί να υπάρξει σε βάρος σας. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν εμπόδια για την σταθεροποίηση του εισοδήματος σας και θα πιεστείτε πολύ για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

Τοξότης

Αμφιβολίες και έντονα διλλήματα είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν και να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Η ανεβασμένη λίμπιντο και μια διάθεση ανταγωνιστική που θα σας διακατέχει, μπορούν να μετατραπούν σε μεγάλο πάθος. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στoν αισθηματικό σας τομέα εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αρχίσουν να ισορροπούν λίγο τα πράγματα με το ταίρι σας και θα βγάλετε πολύ τρυφερότητα και αγάπη απέναντι του. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση, χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και απολαύστε ρομαντικές στιγμές με τα ταίρι σας.

Αιγόκερως

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει έλλειψη συνεννόησης με τον ερωτικό σας σύντροφο και αυτό να δημιουργεί διαφωνίες και εντάσεις. Μια αρκετά καλή περίοδο για να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Οι προκλήσεις που θα δεχθείτε θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα για εσάς, αλλά και ένας έλεγχος στη σταθερότητα των αποφάσεων σας. Προσπαθείσετε να μην είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας και να ακούτε και τη γνώμη του συντρόφου σας, μερικές φορές. Στον αισθηματικό τομέα τα δεδομένα δείχνουν να είναι ουδέτερα.

Υδροχόος

Καλείστε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που θέλετε για τον εαυτό σας. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, κάνετε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις που συμβαίνουν και σας πιέζουν. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ιχθείς

Θέματα οικονομικά που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, κληρονομικά, χρήματα συντρόφου ή τρίτων εξακολουθούν να υπάρχουν και να σας προβληματίζουν. Συνεργάτες αλλά και ο αθέμιτος ανταγωνισμός μπορεί να σας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ