Αφήνει τα αυτοκίνητα και πιάνει τα ελικόπτερα ο Πούτιν - iefimerida.gr

Αφήνει τα αυτοκίνητα και πιάνει τα ελικόπτερα ο Πούτιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να βοηθήσει και αυτός με τον τρόπο του στο κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στους δρόμους της Μόσχας πήρε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως αναφέρει η Pravda, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν θα σταματήσει να χρησιμοποιεί αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις του στη ρωσική πρωτεύουσα, αντικαθιστώντας τις μεγάλες αυτοκινητοπομπές με... ελικόπτερο.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρόεδρος επέλεξε τα ρωσικής κατασκευής Mi-8, ενώ δόθηκε εντολή για την κατασκευή του απαραίτητου ελικοδρομίου για τις πτήσεις.

Αυτή είναι και η μόνη αντίδραση των Ρώσων πολιτών, καθώς σύμφωνα με τα σχέδια, το ελικοδρόμιο θα κατασκευαστεί εντός του ιστορικού συγκροτήματος του Κρεμλίνου. Όπως υποστηρίζουν από το κύμα αέρα που θα δημιουργείται σε κάθε απογείωση και προσγείωση μπορεί να προκληθούν καταστροφές στα μνημεία που υπάρχουν.

Η πλευρά του Ρώσου προέδρου από την άλλη, δεσμεύτηκε πως έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι και δεν θα προκληθεί καμία καταστροφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ