Σύγχυση για το ποιος είπε «Χάιλ Χίτλερ» στη Βουλή - Γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ; - iefimerida.gr

Σύγχυση για το ποιος είπε «Χάιλ Χίτλερ» στη Βουλή - Γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η άγρια κόντρα ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις απίστευτες σκηνές και τα όσα απαράδεκτα ακούστηκαν στην αίθουσα του Κοινοβουλίου μεταξύ των οποίων και το «Χάιλ Χίτλερ». Ολα ξεκίνησαν όταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης απέβαλε από την αίθουσα τον βουλευτή της Χ.Α. Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Τότε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς έδωσε το σύνθημα να αποχωρήσουν όλοι οι βουλευτές του κόμματος. Κατά την έξοδό τους από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής όμως ακούστηκε τρεις φορές «Χάιλ Χίτλερ». Αμέσως μετά ξέσπασε νέα κόντρα για το ποιος το είπε. Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και κατονομάζει τον βουλευτή Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή πως εκείνος το είπε πρώτος.

Από την πλευρά της η Κουμουνδούρου δεν αρνείται πως βουλευτές της είπαν «Χάιλ Χίτλερ», υποστηρίζει όμως πως το είπε ειρωνικά προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι το είπαν πρώτοι.

Τι απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εραστές του ναζισμού στην ελληνική κοινωνία, λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε στη Βουλή η σύνταξη από στελέχη τους κειμένων εξυμνητικών προς τον Αδόλφο Χίτλερ και τα ίδια στελέχη τα χαιρέτισαν σαν καρπό της νιότης τους, επεχείρησαν σήμερα με μεθόδους γκαιμπελικής προπαγάνδας να με συκοφαντήσουν και να ρίξουν λάσπη σε βάρος μου σύμφωνα με τη θεωρία τους ότι «όλο και κάτι θα μείνει».

Την ίδια μέρα που επιτέθηκαν στο Προεδρείο της Βουλής κατά τρόπο προσβλητικό και απολύτως αντίθετο στον Κανονισμό της Βουλής και την πολιτική ηθική, που μίλησαν χυδαία για τον Πρόεδρο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, έρχονται να μου προσάψουν φανταστικές κραυγές και λόγια, τα οποία ταιριάζουν και απορρέουν από αυτούς τους ίδιους. Οι ανακοινώσεις τους τους αποκαλύπτουν.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ διαμαρτυρηθήκαμε έντονα για τη δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα αναφορά στον Χίτλερ στη Βουλή μιας χώρας που έχει μαρτυρήσει από τον ναζισμό και κάθε αντίθετη παρουσίαση των γεγονότων από την «Χρυσή Αυγή» βγαίνει κατευθείαν από τον βούρκο της γκαιμπελικής προπαγάνδας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ