Ισπανία: Οπαδοί μετέτρεψαν το γήπεδο σε νεκροταφείο και έγραψαν πάνω σε σταυρούς τα ονόματα των παικτών [εικόνα] - iefimerida.gr

Ισπανία: Οπαδοί μετέτρεψαν το γήπεδο σε νεκροταφείο και έγραψαν πάνω σε σταυρούς τα ονόματα των παικτών [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία άνευ προηγουμένου εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι οι παίκτες της Ισπανικής ομάδας Χερέθ οι οποίοι μπαίνοντας στο στάδιο Τσαπίν για την προπόνησή τους αντίκρισαν ένα αυτοσχέδιο...νεκροταφείο.

Οι οπαδοί της ομάδας θέλησαν με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την κακή πορεία της ομάδας τους και τον μαθηματικό υποβιβασμό της τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Segunda Division.

Όταν οι παίκτες και η τεχνική έφτασαν στο γήπεδο για να προπονηθούν, διαπίστωσαν πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος σταυρούς πάνω στους οποίους ήταν γραμμένα τα ονόματά τους. Ακόμη, υπήρχαν γραμμένα συνθήματα εναντίον τους όπως «Με τα χρήματα των συμβολαίων σας θα πληρώσετε τα φέρετρά σας».

Οι άνθρωποι της Χερέθ κινητοποιήθηκαν άμεσα προκειμένου να διεξαχθεί η προπόνηση δίχως εμπόδια. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση στηλιτεύοντας τις συγκεκριμένες ενέργειες, οι οποίος μόνο ζημιά προκαλούν στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ