Πάτρα: Τον φυλάκισαν άδικα και τώρα θα τον αποζημιώσουν με 4.611 ευρώ - iefimerida.gr

Πάτρα: Τον φυλάκισαν άδικα και τώρα θα τον αποζημιώσουν με 4.611 ευρώ

Πάτρα: Τον φυλάκισαν άδικα και τώρα θα τον αποζημιώσουν με 4.611 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών ενώ ήταν αθώος εξέτισε 36χρονος Αλβανός, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για ληστεία σε βενζινάδικο. Μετά την αθώωση του, το Εφετείο αποφάσισε και την αποζημίωση του.

Ο 36χρονος Αλβανός, είχε προφυλακιστεί για 156 ημέρες καθώς είχε κριθεί ύποπτος για ληστεία που έγινε σε βενζινάδικο στην Αμαλιάδα τον Ιούλιο του 1998, ενώ είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Εν τέλει τον Νοέμβριο του 2001 καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 13 μηνών, αναφέρει το patrastimes.

Ο 36χρονος, συνελήφθη τελικά στις 4 Φεβρουαρίου 2012 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Τότε ενημερώθηκε για την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση και οδηγήθηκε στις φυλακές Αγίου Στεφάνου. Σε δεύτερο βαθμό όμως κρίθηκε αθώος και τώρα περιμένει την αποζημίωσή του, η οποία ορίστηκε στα 29 ευρώ για κάθε ημέρα που εξέτισε, με το συνολικό ποσό να αγγίζει τα 4.611 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ