Ο Μπουτάρης θέλει ανοιχτά τα καταστήματα και το απόγευμα του Σαββάτου - iefimerida.gr

Ο Μπουτάρης θέλει ανοιχτά τα καταστήματα και το απόγευμα του Σαββάτου

Ο Μπουτάρης θέλει ανοιχτά τα καταστήματα και το απόγευμα του Σαββάτου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να λειτουργούν τα καταστήματά τους και τα απογεύματα του Σαββάτου ζήτησε από τους εμπόρους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι επισκέπτες, αλλά και να τονωθεί η αγορά της πόλης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια χαιρετισμού του στο 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης, που εγκαινιάστηκε απόψε στην Α΄ προβλήτα του λιμανιού, απευθυνόμενος σε εκπροσώπους επιμελητηρίων και επαγγελματικών φορέων, είπε ότι η λειτουργία των καταστημάτων, τα Σαββατιάτικα απογεύματα, κρίνεται πλέον αναγκαία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «οι τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη, εκτός από τα εστιατόρια και τα καφέ, θα πρέπει να βρίσκουν και ανοιχτά εμπορικά καταστήματα για να ψωνίζουν» και παρακάλεσε τους εκπροσώπους της αγοράς να κατανοήσουν αυτό το πρόβλημα και να τους εξυπηρετήσουν, ανοίγοντας τα καταστήματά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ