Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που ολοκληρώνει τη φετινή χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρώην διεθνής Αγγλος σταρ, κρεμάει τα παπούτσια του σε ηλικία 38 ετών, έχοντας κατακτήσει αρκετούς τίτλους με τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί.

Η είδηση της απόσυρσής του ήταν εντελώς ξαφνική, καθώς όλα έδειχναν πως στο Παρίσι είχε βρει το νέο του «σπίτι» έπειτα από την... εξορία των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ και τα αφεντικά των «Παριζιάνων» σκόπευαν να του προτείνουν νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Είμαι ευγνώμων στην Παρί που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω, όμως νιώθω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω την καριέρα μου. Όσο είμαι ακόμη στην κορυφή», είναι ένα μικρό μέρος της ανακοίνωσης του Μπέκαμ.

Στην καριέρα του ο «Becks» μπόρεσε να πανηγυρίσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Διηπειρωτικό, έξι πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ, δύο Κύπελλα Αγγλίας και τέσσερα Community Shields με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα πρωτάθλημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν και ένα Σούπερ Καπ με την Ρεάλ, δύο πρωταθλήματα στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ένα πρωτάθλημα στην Λιγκ 1 με την Παρί.

Παράλληλα, φόρεσε για 115 συμμετοχές τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας, αρκετές μάλιστα ως αρχηγός των «λιονταριών», ενώ το γκολ που είχε σημειώσει κόντρα στην εθνική Ελλάδος για τα προκριματικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών 2002 ψηφίστηκε ως το καλύτερο στην Ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Τώρα πια θα έχει όσο χρόνο θέλει για να συμμετέχει σε διαφημιστικά και φωτογραφήσεις μόδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ