Aυτή είναι η (πιθανή) συνταγή για την Coca Cola που πωλείται 4 εκατ. ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Aυτή είναι η (πιθανή) συνταγή για την Coca Cola που πωλείται 4 εκατ. ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας αμερικανός, ο Κλιφ Κλαγκ βρήκε πιθανόν τον σπάνιο θησαυρό. Παθιασμένος με την ανεύρεση και πώληση σπάνιων αντικειμένων υποστηρίζει ότι βρήκε την καλά κρυμμένη συνταγή της Coca Cola.

Η συνταγή, στο χαρτί που επιδεικνύει ο Κλιφ Κλαγκ, είναι γραμμένη σε γραφομηχανή σε ένα κείμενο του 1943 και ο ίδιος το απέκτησε σε μια δημοπρασία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ανακοινώνει ότι βρήκε τη μαγική συνταγή της Κόκα Κόλα. Πριν από δύο χρόνια ένας ραδιοφωνικός παραγωγός είχε δηλώσει ότι εκείνος την είχε βρει αλλά όταν η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Atlanta Journal-Constitution, γραμμένη σε ένα τετράδιο, είχε κριθεί ψεύτικη. Εξάλλου η ίδια η εταιρεία είχε διαψεύσει την είδηση και οι ελπίδες του παραγωγού πάγωσαν.

Αυτή τη φορά ωστόσο η Coca Cola δεν θέλησε να διαψεύδει την είδηση για το χειρόγραφο του 1943. Ο Κλαγκ, κάτοικος της Γεωργίας των ΗΠΑ έβαλε τη «συνταγή» στο eΒay και ζητάει 4 εκατ. ευρώ τιμή δημοπρασίας και 12 εκατ. ευρώ μετρητά για άμεση πώληση.

Aυτή είναι η (πιθανή) συνταγή για την Coca Cola που πωλείται 4 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Aυτή είναι η (πιθανή) συνταγή για την Coca Cola που πωλείται 4 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ