Ημέρα... γηπεδούχων η πρεμιέρα των play off της Σούπερ Λίγκας - iefimerida.gr

Ημέρα... γηπεδούχων η πρεμιέρα των play off της Σούπερ Λίγκας

Ημέρα... γηπεδούχων η πρεμιέρα των play off της Σούπερ Λίγκας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εκπλήξεις ξεκίνησε η διαδικασία των play off της Σούπερ Λίγκας, καθώς τα... φαβορί ηττήθηκαν στην πρεμιέρα και απώλεσαν άμεσα το πλεονέκτημα που είχαν στη βαθμολογία.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των αγώνων που θα κρίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη κόντρα στον κουρασμένο από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Αστέρα Τρίπολης με 2-1.

Οι «Ηπειρώτες» επικράτησαν με τέρματα των Τσουκαλά (8') και Ίλιτς στο 67ο λεπτό, ενώ για τους Αρκάδες είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σανκαρέ στο 14ο λεπτό.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Ατρόμητος μπήκε με το... δεξί στην διαδικασία νικώντας εντός έδρας με 2-1 τον ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 60ο λεπτό με γκολ του Σαλπιγγίδη από θέση οφσάιντ, αλλά οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με γκολ του Ιγκλέσιας στο 72' και του Σουμπίνιο λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Πλέον στην ειδική βαθμολογία των play off πρώτος είναι ο ΠΑΟΚ με 4 βαθμούς, ακολουθούν Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα με 3 βαθμούς και στην τελευταία θέση ο Αστέρας Τρίπολης με 2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ