Τους κορυφαίους μαθητές βραβεύουν τα Ελληνικά Πετρέλαια - iefimerida.gr

Τους κορυφαίους μαθητές βραβεύουν τα Ελληνικά Πετρέλαια

Τους κορυφαίους μαθητές βραβεύουν τα Ελληνικά Πετρέλαια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόγραμμα ενίσχυσης των προσπαθειών των άξιων νέων στα πρώτα βήματα των σπουδών τους συνέχισε ο Όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων, απονέμοντας βραβεία, συνοδευόμενα από χρηματικό έπαθλο.

Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία θέλει, παράλληλα, να τους επιβραβεύσει για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ όπως έγινε γνωστό, για τη φετινή χρονιά (ακαδημαϊκό έτος 2012-2013), βραβεύθηκαν συνολικά 325 φοιτητές με την υψηλότερη βαθμολογία.

Η πρωτοβουλία αυτή των ΕΛ.ΠΕ. έχει εξελιχθεί σε ένα θεσμό για τη νέα γενιά και οι βραβεύσεις, με τον τρόπο που έχουν καθιερωθεί, αποτελούν σημείο αναφοράς για τις προσδοκίες των άριστων νέων του Θριασίου και της Δυτικής Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχουν συνδέσει την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και με τη βράβευση - επιβράβευση από τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Οι δράσεις των ΕΛ.ΠΕ. για τους άξιους νέους εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, στο πλαίσιο του οποίου περιλαμβάνονται επίσης η πρόσφατη προκήρυξη υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, σειρές σεμιναρίων για απόκτηση δεξιοτήτων και συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαθητές Βράβευση ελληνικά πετρέλαια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ