Η Ζιζέλ κάνει γιόγκα στον παράδεισο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ζιζέλ κάνει γιόγκα στον παράδεισο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον «φθόνο» ολόκληρου του πλανήτη προκάλεσε η φωτογραφία που πόσταρε η Ζιζέλ στο instagram. Όχι μόνο γιατί δείχνει πόσο ευλύγιστη είναι κάνοντας γιόγκα, αλλά γιατί ως φόντο έχει ένα τροπικό παράδεισο.

Μια φωτογραφία που την δείχνει να κάνει πρωινή γιόγκα μαζί με την φίλη της Κριστίνα Καλγιάνι Παές πόσταρε η Βραζιλιάνα σουπερμόντελ. Γράφοντας από κάτω «Ένας υπέροχος τρόπος να ξεκινάς την μέρα σου».

Η Ζιζέλ κάνει γιόγκα στον παράδεισο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Μια ακόμη ειδυλλιακή φωτό από τις χαλαρωτικές διακοπές που απολαμβάνει, κάπου στην Βραζιλία, το εσαεί No1 -τα τελευταία χρόνια- της λίστας του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη.

Μάλιστα την αμέσως προηγούμενη μέρα η Ζιζέλ είχε ποστάρει μια εξίσου καρτποσταλική φωτογραφία που την έδειχνε να κάνει ιππασία, με φόντο μια παραλία με λευκή άμμο και την τροπική ζούγκλα να απλώνεται πίσω της.

Η Ζιζέλ κάνει γιόγκα στον παράδεισο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ