Ο άνδρας που θα πήγαινε στη Βραζιλία κάνοντας... ντρίμπλα σκοτώθηκε σε τροχαίο - iefimerida.gr

Ο άνδρας που θα πήγαινε στη Βραζιλία κάνοντας... ντρίμπλα σκοτώθηκε σε τροχαίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πλάνο του ήταν ιδιαίτερα φιλόδοξο. Δεν ήθελε απλά να καλύψει 10.000 μίλια με τα πόδια, αλλά να κάνει την απόσταση αυτή ως τη Βραζιλία... ντριμπλάροντας. Τελικά όμως ο Ρίτσαρντ Σουόνσον πλήρωσε με τη ζωή του το σχέδιο που κατέστρωσε για φιλανθρωπικό σκοπό.

O 42χρονος είχε ξεκινήσει την... αποστολή του, με αφορμή το Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, που γίνεται στη Βραζιλία το 2014. Άφησε όμως την τελευταία του πνοή στο δρόμο, όταν τον χτύπησε ένα φορτηγό. Ο Σουόνσον είχε ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία προκειμένου να προωθήσει το One World Futbol Project, μία φιλανθρωπική οργάνωση που δωρίζει μπάλες ποδοσφαίρου σε παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Σε συνέντευξή του πριν ξεκινήσει είχε δηλώσει πως «Νιώθω ότι είναι στη μοίρα μου να κάνω αυτό το ταξίδι». Είχε ξεκινήσει από το Σιάτλ την 1η Μαΐου και με βάση πρόγραμμά του θα περνούσε περπατώντας από 11 χώρες πριν φτάσει στο Σάο Πάολο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ